Formule 1

TV-TIP: Jos Verstappen en Olav Mol vanavond bij Jack van Gelder en Frank Evenblij

Uitgegeven door Bas Kaligis • 16 april 2018 16:19 • Print artikel

In Peptalk op Ziggo Sport blikken Jack van Gelder en Frank Evenblij terug op het sportweekend. Vanavond schuiven voetballer Yassin Ayoub, zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo en Formule 1-commentator Olav Mol aan. En Ziggo Sport gaat Facetimen met Jos Verstappen. Bovendien wordt kampioen betaald voetbal PSV in het zonnetje gezet met regelmatig een lijntje naar Bas van Veenendaal, die in Eindhoven LIVE-verslag doet van de huldiging van PSV.

Max Verstappen voor Daniel Ricciardo F1

OLAV DIRECT UIT CHINA DOOR NAAR HILVERSUM
Direct uit het vliegtuig komt Olav Mol naar de Peptalk-studio in Hilversum. Met hem analyseert Peptalk nog één keer de Grand Prix van China. Bij Max Verstappen mislukte een paar inhaalacties, waardoor hij uiteindelijk als vijfde eindigde. Er zat meer in, gezien de uitstekende strategie van de Red Bulls.

FACETIMEN MET JOS
Ziggo gaat vanavond FaceTimen met Jos Verstappen. Max’ vader praat de fans bij over de race op het Shanghai International Circuit, het gemoed van Max na de race, en we blikken natuurlijk natuurlijk vast vooruit op de volgende Grand Prix. Over twee weken strijden de coureurs om de zege in Azenbeidzjan, waar vorig jaar Daniel Ricciardo won.

RANOMI MET GOUDEN PLAKKEN AAN TAFEL
Ranomi Kromowidjojo pakte dit weekend op de Swim Cup in Eindhoven meerdere gouden plakken. Hoe houdt ze het al zo lang vol aan de top? Vanavond vertelt ze er alles over!

YASSIN OVER TOPSEIZOEN EN APPLAUS BIJ WISSEL
Met FC Utrecht speelde hij gisteren tegen zijn nieuwe club, Feyenoord. Yassin Ayoub werd door de Rotterdamse fans warm onthaald, en kreeg zelfs applaus bij zijn wissel. Hoe heeft hij zijn ontvangst in de Kuip ervaren en is hij klaar om Feyenoord weer naar de top-drie te leiden?

LIVEVERSLAG VAN DE HULDIGING VAN PSV
Vanavond huldigt Eindhoven de kampioen van de Eredivisie. PSV klopte nummer twee Ajax in een rechtstreeks gevecht en pakte zo de landstitel. Onze Bas van Veenendaal is in Eindhoven en doet voor ons verslag.

Peptalk maandag 16 april 19.50 uur: Jos Verstappen en Olav Mol bij Jack van Gelder in Peptalk

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS