Formule 1

Toto Wolff over contractverlenging van Lewis Hamilton: "Mercedes is Lewis' 'thuis' geworden in de Formule 1"

Uitgegeven door Peter Vader • 19 juli 2018 13:00 • Print artikel

Toto Wolff was uiteraard blij met de overeenkomst met Lewis Hamilton en zei er over: "We zijn van meet af aan in overeenstemming geweest met Lewis sinds we voor het eerst zijn gaan zitten om de details van dit contract na vorig seizoen te bespreken, maar er is begrijpelijk veel interesse en speculatie rondom het hele proces geweest, dus het is goed om alles af te sluiten en dit 'ding' aangekondigd te krijgen."

Toto Wolff

"We hebben deze week de definitieve documenten ondertekend en wilden mensen niet langer laten wachten. Er is niet zoveel niet gezegd of geschreven over Lewis als een Formule 1-coureur, hij is één van de all-time grootheden en zijn track record spreekt voor zich", aldus Toto Wolff, die vervolgde: "Maar wat ik het leukst vind om met hem te werken, is om de man in de racehelm te leren kennen. Zijn niet aflatende drang om zichzelf te verbeteren, zijn emotionele intelligentie als teamlid en zijn loyaliteit aan zijn omgeving."

"Mercedes is Lewis' 'thuis' geworden in de Formule 1 en zijn verhaal is voor altijd verbonden met het zilver en groen van Mercedes-AMG Petronas. Ik heb er alle vertrouwen in dat we nog een paar ongelooflijke hoofdstukken aan ons verhaal gaan toevoegen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS