Formule 1

Toto Wolff ontkent ruzie met Lewis Hamilton: "Complete onzin"

Uitgegeven door Bart • 7 april 2020 05:09 • Print artikel

In aanloop naar de later alsnog afgelaste Grand Prix van Australië was er veel chaos in de F1-paddock. Sommige coureurs wilden vanwege het coronavirus liever niet racen, anderen stonden te springen om het seizoen eindelijk te beginnen. Ook na de positieve test in het kamp van McLaren was er tweespalt in de paddock. Zo ook binnen het team van Mercedes.

Toto Wolff


Geruchten gaan namelijk dat Lewis Hamilton behoorlijk boos is geweest op teambaas Toto Wolff. Hamilton wilde als één van de eersten niet rijden in Australië, terwijl Wolff dacht dat het wel door kon gaan. De Oostenrijker ontkent nu dat hij ruzie heeft gehad met zijn topcoureur.

"Dat is complete onzin", aldus Wolff in gesprek met de Oostenrijkse krant Österreich. "Lewis en ik hebben iedere seconde in Australië met elkaar aan de telefoon gezeten. Zelfs 's nachts toen de race definitief werd afgelast. En ook nu spreken we elkaar dagelijks. Onze relatie is beter dan ooit. We spreken ook iedere dag over onze toekomst."Staatsloterij trekking 2020 staatslot april

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS