Formule 1

Toto Wolff: "Lewis is tevreden bij Mercedes, nog te vroeg om over 2024 te praten"

Uitgegeven door Bart • 26 juni 2022 07:03 • Print artikel

Er wordt al jaren volop gespeculeerd over de toekomst van Lewis Hamilton. Wanneer gaat de zevenvoudig wereldkampioen met pensioen? Rijdt hij nog ooit voor Ferrari? Het zijn vragen waar voorlopig geen antwoord op komt. Zijn huidige contract loopt tot en met 2023. Duidelijk is wel dat de huidige auto niet aan de standaard van Mercedes en Hamilton voldoet, maar volgens teambaas Toto Wolff zit de 37-jarige coureur bij Mercedes goed op zijn plaats.

Lewis Hamilton


"Lewis is tevreden bij Mercedes", zegt Wolff op de website van de Formule 1. "We willen dit seizoen goed afsluiten om positief aan het nieuwe seizoen te beginnen. Op dit moment is het nog te vroeg om over 2024 te praten. Dat gezegd hebbende ben ik zeer tevreden met onze twee coureurs."

Volgens Wolff staat Hamilton er ondanks alles heel positief in. "Het is geweldig om te zien hoe Lewis en George met elkaar samenwerken. In de briefings stellen ze elkaar continu vragen. Dat zal wel anders zijn als ze samen om de kop strijden. Op dit moment willen ze vooral het team vooruit helpen. Ik ben vooral blij voor Lewis dat hij een podium heeft gehaald in Canada, omdat hij dit seizoen al veel pech heeft gehad."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS