Formule 1

Toto Wolff haalt hard uit naar Christian Horner: "Hij is echt geobsedeerd"

Uitgegeven door Frank Korsel • 22 januari 2023 14:45 • Print artikel

Dat Toto Wolff en Christian Horner als water en vuur zijn, mag geen geheim meer zijn. Tijdens de controversiŽle titelstrijd in 2021 zijn de kopmannen van Mercedes en Red Bull op zijn zachtst gezegd flink uit elkaar gegroeid. De twee kunnen elkaar nauwelijks luchten of zien. Dat er nog veel wrok zit liet Wolff duidelijk merken in een interview met The Times.

Toto Wolff Christian Horner

ďIk zit gratis in zijn hoofd, zonder huur te betalen. Hij is echt geobsedeerd. Elke seconde die ik besteed aan het praten over Horner is een tijdverspilling in mijn leven", zo trok Wolff van leer toen hem werd gevraagd naar de relatie tussen hem en de langstzittende teambaas op de huidige F1-grid.

Gelukkig ging het interview niet enkel en alleen over de teambaas van de Nederlandse wereldkampioen Max Verstappen: ďIk heb geweldige momenten in de F1. Ik hou van het team, ik hou van de uitdaging. Maar waar ik echt van hou, is mijn familie. Ik heb drie kinderen, die 21, achttien en vijf jaar oud zijn. De familie bij elkaar hebben is wat me het meeste plezier geeft."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS