Formule 1

TIJDSCHEMA Grand Prix van AustraliŽ inclusief supportprogramma: Hoe laat racet Max Verstappen?

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 15 maart 2019 04:49 • Print artikel

Dit weekend is het eindelijk zover! Het Formule 1 seizoen 2019 gaat nu echt beginnen met de Grand Prix van AustraliŽ op het Albert Park street circuit in Melbourne. De race zelf is op zondag om 6:10 uur in de ochtend, maar voor de gelukkigen onder ons is er een volgepakte agenda voor het weekend. Australian GT, Demo runs, Porsche Carrera Cup, Ferrari Challenge, Formule 4, SuperCars en ga zo maar door. Uiteraard ook vermeld zijn de F1 vrije trainingssessies en de kwalificatie. Bekijk hieronder het volledige tijdschema inclusief supportprogramma.

Formule 1 2019


*Let wel de tijden zijn lokaal dus voor de Nederlandse tijd er 10 uurtjes afhalen.

Tijdschema Grand Prix van AustraliŽ inclusief supportprogramma:
FRIDAY 15th MARCH	 	 
Ferrari Challenge Qualifying Session 09:35 - 10:00
Australian GT Race (20 Mins or 10 Laps) 10:15 - 10:40
Formula 4 Race 1 (15 Mins or 8 Laps) 10:55 - 11:15
Formula 1 First Practice Session 12:00 - 13:30
Supercars Championship Qualifying Session Part 3 13:50 - 14:00
Formula 1 Press Conference 14:00 - 15:00
Supercars Championship Qualifying Session Part 4 14:10 - 14:20
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk 14:25 - 14:55
Promoter Activity Demonstration 14:30 - 14:45
Porsche Carrera Cup Race 2 (20 Mins or 10 Laps) 14:55 - 15:20
Air Display F/A-18 Reconnaissance TBC 15:30 - 15:40
Formula 1 Second Practice Session 16:00 - 17:30
Supercars Championship Race (55 Mins or 23 Laps) 17:55 - 18:55
Track Activity 2 Seater Demonstration Laps 19:00 - 19:35

SATURDAY 16th MARCH
Track Activity 2 Seater Demonstration Laps 07:18 - 08:10
Promoter Activity GP Advantage Track Tour 08:15 - 09:00
Australian GT Race 3 (20 Mins or 10 Laps) 09:55 - 10:20
Ferrari Challenge Race 1 (20 Mins or 10 Laps) 10:45 - 11:10
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk 11:10 - 11:40
Promoter Activity Ferrari Road Car Parade 11:20 - 11:40
Formula 1 Team pit stop practice 11:30 - 12:00
Formula 4 Race 2 (15 Mins or 8 Laps) 11:50 - 12:10
Promoter Activity Lamborghini Parade 12:20 - 12:35
Supercars Championship Race 2 (25 Mins or 13 Laps) 12:50 - 13:20
Formula 1 Third Practice Session 14:00 - 15:00
Porsche Carrera Cup Race 3 (20 Mins or 10 Laps) 15:20 - 15:45
Promoter Activity Speed Demonstration 16:00 - 16:20
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk 16:00 - 16:40
Air Display RAAF F/A-18 Jet TBC 16:40 - 16:50
Formula 1 Qualifying Session 17:00 - 18:00
Formula 1 Press Conference 18:00 - 19:00
Supercars Championship Race 3 (55 Mins or 25 Laps) 18:30 - 19:30

SUNDAY 17th MARCH
Track Activity 2 Seater Demonstration Laps 07:19 - 07:50
Promoter Activity Historic Parade 09:55 - 10:15
Ferrari Challenge Race 2 (20 Mins or 10 Laps) 10:30 - 10:55
Promoter Activity Speed Comparison #4 Demo 11:10 - 11:25
Australian GT Race 4 (20 Mins or 11 Laps) 11:40 - 12:05
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk 12:15 - 12:45
Formula 4 Race (15 Mins or 8 Laps.) 12:20 - 12:40
Porsche Carrera Cup Race 4 (20 Mins or 10 Laps) 12:55 - 13:20
Supercars Championship Race 4 (25 Mins or 13 Laps) 13:35 - 14:05
Formula 1 Driver Announcement TBC 14:15 - 14:25
Formula 1 Drivers' - Starting Grid 14:25 - 14:30
Formula 1 Drivers' Parade 14:30 - 15:00
Promoter Activity Dakar Winners' Lap 14:30 - 15:00
Paddock Club Paddock Club Pit Lane Walk 14:40 - 15:10
Promoter Activity F/A-18 Flypast TBC 15:10 - 15:20
Formula 1 National Anthem 15:54 - 15:56
Air Display RAAF C-17 Globemaster Fly 15:57 - 16:05
Formula 1 GP race (58 Laps/120 Mins) 16:10 - 18:10

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS