Formule 1

Team the World: Vettel en Gasly zorgen voor winst en James Baldwin beste in de eROC-wereldfinale

Uitgegeven door Johann Petermann • 20 januari 2019 12:05 • Print artikel

Na de ROC Nations Cup waren er ook andere races tijdens de Race of Champions 2019. Het was voor de landenteams nog niet afgelopen en dit keer was het thuisland Mexico dat het opnam tegen team The World bestaande uit rijders van de hele wereld.

Race of Champions 2019

Het wereldteam behaalde de eerste twee overwinningen door middel van Formule 1 rijders Sebastian Vettel en Pierre Gasly. De Mexicanen maakten het nog gelijk via García Jr. en Suárez maar de finalisten van de Nations Cup Kristofferson en Schumacher zorgden uiteindelijk voor de overwinning van het wereldteam.

Eerder op de dag kwam James Baldwin als beste uit de eROC-wereldfinale tussen enkele van 's werelds snelste gamers. De actie vond zowel plaats in echte ROC Cars op de Riyadh-baan als in de virtuele wereld.

Nog daarvoor namen de coureurs deel aan de ROC Skills Challenge, een speciaal parcours met chicanes, slaloms, 360 ° bochten en parallel parkeren. De overwinning werd behaald door Vettel, wiens tijd van 42.72s Kristoffersson naar iets meer dan een tiende van een seconde op de tweede plaats bracht.

Er is nog veel meer actie te volgen dit weekend in Mexico City met de individuele Race Of Champions. Om 20:00 begint de livestream op de Facebook van de Race of Champions. Bekijk het hier: https://www.facebook.com/theraceofchampions

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS