Formule 1

Supersnelle rit Rob van Gameren in de two-seater bij Tom Coronel

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 8 augustus 2021 10:15

Rob van Gameren was zaterdag aanwezig op het TT Circuit Assen tijdens de Jack's Racing Day. De social media analist, presentator en mede teamlid van het bekende Formule 1 Cafe op Ziggo Sport genoot zichtbaar van de demonstraties die werden gegeven op het asfalt in Assen. Van Gameren stapte onder meer in de two-seater, die bestuurd werd door Tom Coronel. Tom gaf wat extra gas om zijn Ziggo F1-collega te laten genieten. Ook zag Van Gameren Ralf Schumacher, die herenigd werd met de Toyota TF105.

2021 Tom Coronel

De Dutch GP Superkarts die ook hun opwachting maakten waren wel heel spectaculair volgens de Brabander: "Ik was te laat voor de kwalificatie van de Superkarts. Dat is echt gekkenwerk! Zo hard als dat gaat, maar eigenlijk kom ik voor de Formule 1 en Tom Coronel in de two-seater. Eens kijken of hij die kan laten afslaan, altijd leuk materiaal voor onze uitzending", zei Van Gameren met een knipoog tegen RaceXpress.nl. "Maar het weer zit mee en het is ook weer het evenement van we mogen weer."

Rob van Gameren en Tom Coronel

De racefan in hem licht op als hij dit zegt en ook het idee dat over een aantal weken de Dutch Grand Prix op CM.com Circuit Zandvoort van start gaat, maakt hem opgewonden. "We hopen dat alles doorgaat zoals gepland. Maar ja, we hebben er zo lang naar uitgekeken we hebben al anderhalf jaar langer moeten wachten dan we moesten. Ik heb er vooral heel veel zin in. Het is gewoon iets bijzonders waar je al zo lang naar uitgekeken hebt. Het vliegt ook zo weer voorbij en het is te hopen dat de Nederlandse fans waar krijgen waar ze zolang op gewacht hebben. Dan maakt het mij eigenlijk niet uit wie er wint."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS