Formule 1

Strooien met complimenten: "Max Verstappen en Charles Leclerc hebben het ontzettend goed gedaan, maar er komen nog.."

Uitgegeven door Patricia Kloosterman • 1 december 2019 20:24 • Print artikel

Lewis Hamilton heeft zijn laatste race van dit Formule 1 seizoen in stijl afgesloten. Hamilton vertrok van pole in Abu Dhabi en reed onbedreigd naar de finish toe. Dit was alweer de elfde overwinning van de Brit in 2019. Ook schreef de Mercedes coureur de snelste ronde op zijn naam. Toch strooide Hamilton met complimenten richting de jonge talenten zoals Max Verstappen en Charles Leclerc in de Formule 1.

Lewis Hamilton

“Ik ben echt zo trots en blij en dankbaar voor het team”, was het eerste wat Lewis Hamilton zei kort na de race tegen David Coulthard. “Iedereen heeft heel hard gewerkt bij Mercedes om dit mogelijk te maken. We waren al op tijd in het seizoen kampioen, maar we bleven hard werken om ons te verbeteren en dat is gelukt. Ik wil niet alleen het team, maar ook het publiek bedanken. Iedereen die elke keer komt of die kijkt. Ik haal daar altijd heel erg veel steun uit. Echt hartstikke bedankt iedereen."

"Ik ben echt zo ontzettend blij. Je ziet nu allemaal nieuwe jonge coureurs binnen komen in de Formule 1 en ik ben blij dat ik de strijd met hun aan kan. Max Verstappen en Charles Leclerc hebben het ontzettend goed gedaan. Niet alleen zij, maar er komen nog meer goede coureurs aan. Ik hoop dat ik volgend jaar ook weer de strijd aan kan met alle jonge coureurs. Ik blijf altijd pushen en probeer mezelf te verbeteren, maar nu is het eerst tijd voor rust en tijd met mijn familie”.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS