Formule 1

Stoelendans voor de laatste F1-zitjes: "Ineens komt Toro Rosso vanuit het niets met een aanbod"

Uitgegeven door Stefan Kerk • 23 oktober 2018 06:16

Alexander Albon lijkt op pole positie te zitten voor het tweede zitje bij Toro Rosso. De Thais-Britse coureur heeft echter al getekend bij het Formule E-team van Nissan e.dams. Bij Nissan zijn ze dan ook niet blij met de link tussen de twee partijen.


E.dams-teambaas Jean-Paul Driot liet weten dat het team erg gefrustreerd is door de ontwikkelingen tussen Albon en Toro Rosso: “We hebben Alexander een competitieve auto gegeven in de Formule 2, nadat hij bij ART nooit echt geweldige resultaten kon halen. Nu we hem naar de Formule E willen halen en hij een driejarig contract heeft getekend, komt ineens Toro Rosso vanuit het niets met een aanbod”, liet Driot weten aan Motorsport.

Driot is bang dat Albon voor het zitje bij Toro Rosso gaat tekenen: “Het is net of je een blinde man vraagt of hij wil kunnen zien. We gaan op zoek naar een oplossing. We willen namelijk niet een coureur binnen het team die geen zin heeft om te rijden voor ons. Dat is ook waarom we nu Oliver Rowland als een soort van derde coureur hebben gehaald.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS