Formule 1

Stake F1 Team KICK Sauber maakt de sprong over de Atlantische Oceaan voor de Grand Prix van Canada in Montreal

Uitgegeven door HJ van Keulen • 5 juni 2024 08:15

Hinwil - Stake F1 Team KICK Sauber gaat naar Montreal voor een van de meest verwachte races op de kalender - de Grand Prix van Canada. Het Circuit Gilles Villeneuve heeft in het verleden al heel wat nagelbijters voortgebracht en met een deelnemersveld dat in 2024 zo aan elkaar gewaagd is, zijn de voorwaarden aanwezig voor een spannend weekend vol actie op het circuit.

Stake F1 Team KICK Sauber

Montreal is een circuit als geen ander - snel, furieus en rijk aan inhaalmogelijkheden. Valtteri Bottas en Zhou Guanyu hebben er een solide staat van dienst en zullen er alles aan doen om elke kans die ze dit weekend krijgen te benutten.

Alessandro Alunni Bravi, Teamvertegenwoordiger zegt: “We gaan terug naar het buitenland na een zware back-to-back tussen Imola en Monaco. Hoewel onze prestaties tot nu toe niet aan onze verwachtingen hebben voldaan, zijn we vastbesloten om alles achter ons te laten en opnieuw te beginnen: we weten hoe hard iedereen binnen het team werkt en we weten dat, in absolute zin, het gat met degenen voor ons niet onoverkomelijk is."

"We reizen naar Montreal met honger naar punten en positieve resultaten en iedereen in Hinwil heeft de afgelopen twee weken hard gewerkt om dat te bereiken. Het veld is krap en de concurrentie is zwaar, maar we zijn klaar voor de uitdaging. We hebben tijdens recente evenementen gezien hoe dicht onze prestaties in de buurt kwamen van die van onze belangrijkste concurrenten; het is nu belangrijker dan ooit om het maximale uit elke ronde op de baan te halen en klaar te staan om elke kans te benutten. Op die manier kunnen we de stap voorwaarts maken en het tij van ons seizoen keren.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS