Formule 1

Sky-analist Martin Brundle hekelt reactie Lando Norris: "Max is een straatvechter"

Uitgegeven door Bart • 5 juli 2024 14:01

Waar de hoofdrolspelers Max Verstappen en Lando Norris na Oostenrijk de relatie proberen te herstellen, blijven ze in de Britse pers olie op het vuur gooien. Onze landgenoot wordt als dader aangeduid en al het oud zeer van de strijd tussen Verstappen en Lewis Hamilton komt naar boven. De beerput wordt weer helemaal opengetrokken.

Max Verstappen Lando Norris


Sky Sports F1-analist en oud-coureur Martin Brundle heeft het niet op de rijstijl van Verstappen en grijpt iedere mogelijkheid aan om kritiek te uiten. De Brit is dan ook totaal niet te spreken over de reactie van Lando Norris op donderdag in Silverstone. De McLaren-coureur trok zijn harde woorden van afgelopen zondag grotendeels in, iets dat Brundle totaal niet kan begrijpen.

"Het heeft me echt verrast dat Lando Max hier zo makkelijk vanaf laat komen", zegt Brundle bij Sky Sports. "Hij had zijn mening niet bij moeten stellen. Max is een straatvechter. Psychologisch gezien is dit weer in het voordeel van Max. Ik ken de gevechten tussen Mansell en Piquet, tussen Prost en Senna en ook tussen Lewis en Max natuurlijk. Hoe kun je dan op maandagochtend weer beste vrienden zijn? Zij denken kennelijk dat dat wel kan."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS