Formule 1

Sergio Perez hoopt op ommekeer Force India: "Erg teleurstellend! Ik heb veel pech gehad"

Uitgegeven door Daan Daniels • 22 juni 2018 09:25 • Print artikel

Sergio Perez zegt dat zijn ploeg Force India de komende weken terrein kan goedmaken dat ze verloren door slechts tien punten te scoren in de laatste twee races. Allemaal ook nog eens op naam van teamgenoot Esteban Ocon. Perez ziet de zomerse drietrapsraket Frankrijk, Oostenrijk en Groot-Brittannië (drie races in drie weken) als de perfecte kans om het puntentotaal van Force India op te schroeven. “Het was erg teleurstellend om geen punten te scoren in de laatste twee races.”

Sergio Perez


“We hadden de snelheid, maar ik had gewoon pech", zei hij tegen The Checkeredflag.com. "Met deze drie races komt er een mogelijkheid om de gemiste kansen goed te maken. Ik wil onze snelheid omzetten in punten. Ik denk dat we een wagen hebben die op de meeste circuits in de punten kan rijden. We hebben recent vooruitgang geboekt en ik heb altijd gezegd dat dit team goed is om een wagen gedurende het seizoen te ontwikkelen.”

ACTIE: THE SUB® Black Edition - Thuistap met elegante zwarte behuizing. Past perfect in iedere keuken! Tot en met zondag 24 juni geeft Heineken 10 euro korting op THE SUB Black edition. Gebruik hiervoor de promotiecode: KORTINGSCODE10

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS