Formule 1

Sebastian Vettel ziet een goed voorbereid Ferrari: "Onze auto doet het goed, maar we realiseren ons..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 14 maart 2019 22:19 • Print artikel

In de aanloop naar de Grand Prix van AustraliŽ had Sebastian Vettel het nodige te vertellen in zijn meeting met de pers op Albert Park, het circuit dat het traditioneel het F1-seizoen opent. De Duitser stond stil bij het overlijden van Charlie Whiting afgelopen nacht in Melbourne.

Charles Leclerc en Sebastian Vettel Ferrari F1


"Hij was iemand die je altijd vragen kon stellen over van alles en nog wat en op elk moment van de dagĒ, zei Sebastian Vettel. ďHij stond voor je klaar. Hij was zelf ook een rijder en gewoon een erg aardig persoon. Ik was geschokt. Ik heb verder niet zo veel meer te zeggen. Ik denk dat onze gedachten, die van mij en iedereen die betrokken is bij de Formule 1, naar hem en zijn familie uit gaan in deze moeilijke tijd.Ē

Verder is Vettel erg positief gestemd over de nieuwe Ferrari. "We zijn beter voorbereid dan vorig jaar. Onze auto doet het goed, maar we realiseren ons ook dat het moeilijk wordt om het beter te doen als vorig jaar omdat we toen de winst konden pakken. Natuurlijk is het de eerste race van het jaar en is het niet zeker waar we staan. Dat brengt wat zenuwen met zich mee. Op dit moment zijn we allemaal jagers en opgejaagden, maar hopelijk doen we het zo goed dat de andere teams op ons moeten jagen als we hier weg gaan."/ Door Patricia Kloosterman.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS