Formule 1

'Sebastian Vettel in gesprek met ander Formule 1-team voor 2021'

Uitgegeven door Bart • 14 december 2019 13:58 • Print artikel

Sebastian Vettel is net als onder meer Lewis Hamilton en Max Verstappen na het komende seizoen aan het einde van zijn contract. De Duitser presteert niet geweldig bij Ferrari en dus kijkt de Scuderia verder. Gesprekken met Lewis Hamilton zijn al gevoerd en dus lijkt Vettel verder te kijken. Het Engelse tabloid The Daily Express meldt dat de 32-jarige Vettel contact heeft gehad met het team van McLaren voor een overstap.

Sebastian Vettel


McLaren is het team dat zich snel ontwikkeld na een kleurloze periode. Het topteam van weleer wil terug naar de top en gaat in 2021 met Mercedes-motoren rijden. De eventuele komst van viervoudig wereldkampioen Vettel zou de ambities extra kracht bijzetten.

Bij het team van McLaren zijn ze zeer te spreken over de prestaties van Carlos Sainz en Lando Norris. Beide coureurs hebben net als Vettel een contract tot het einde van 2020, maar zouden clausules hebben om dit te verlengen.

Dit jaar wist Vettel slechts één race te winnen. Zijn teamgenoot Charles Leclerc maakte meer indruk, pakte meer poles en kwam twee zegevierend over de finishlijn.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS