Formule 1

Sebastian Vettel haalt uit naar de media: "Oorzaak van het probleem ligt bij jullie"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 11 juni 2018 18:44 • Print artikel

Sebastian Vettel is het gejammer over dat de Formule 1 saai is meer dan beu. De Grand Prix van Canada van zondag zal zeker niet de boeken in gaan als de meest spectaculaire race uit de geschiedenis van de Formule 1. Toen de media klaagden tegenover Vettel in de persconferentie ging de Duitser er even goed voor zitten.

Canada Formule 1

"Het is jammer dat mensen tegenwoordig niet verder kijken dan hun neus lang is. We hebben zeven races gehad tot nu toe, sommige waren fenomenaal, anderen waren saai. Volgende week begint het WK voetbal, ik kan je garanderen dat lang niet alle wedstrijden geweldig worden. Toch kijken mensen er naar, want je weet nooit wanneer je een spannende wedstrijd voorgeschoteld krijgt."

Daarna richtte Vettel zich tot de media: "Oorzaak van het probleem ligt bij jullie. Als jullie schrijven dat de race saai was, dan geloven mensen dat ook. Schrijf lekker ergens anders over. Als we kunnen racen, dan racen we natuurlijk. We moeten echter ook ons werk doen, en dat is zo hard mogelijk rijden. In mijn geval was het vooraan blijven, wegrijden en proberen niet ingehaald te worden. Dan zijn sommige races inderdaad saai, maar de volgende race zou zomaar weer een parel kunnen zijn."

Nu 20 Euro korting op jouw kaarten voor de Grand Prix van Duitsland? Profiteer dit weekend nog en gebruik deze kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

Gebruik de kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS