Formule 1

Romain Grosjean een maand na zijn crash: "Ik kan mijn linkerduim nog niet goed buigen"

Uitgegeven door Bart • 31 december 2020 06:28 • Print artikel

Een maand geleden beleefde Romain Grosjean één van de zwaarste crashes in de Formule 1. In Bahrein doorboorde hij met zijn Haas een vangrail en wist met behulp van brandweermannen en doctoren de vlammenzee te ontvluchten. Op social media schreef Grosjean dat hij weer een potje getennist heeft en een race gereden heeft op iRacing. Toch is hij nog niet volledig hersteld.

Romain Grosjean


"Mijn handen worden steeds wat beter", aldus Grosjean tijdens de livestream op Twitch. "Ik heb nog wel problemen met mijn linkerduim. Die kan ik nog niet helemaal buigen. Ik ben nog wel gelimiteerd in wat ik allemaal kan doen, maar ik heb weer getennist, ben naar de sportschool geweest, heb een lunch gemaakt en met mijn kinderen gespeeld."Youtube RaceXpress


Wil je nog meer genieten van heerlijke raceactie van de Formule 1 of autosport of karting? Of van de automotive? Abonneer je dan ook eens op ons RaceXpress YouTube-kanaal! We krijgen regelmatig fraaie video's van Formule 1-teams, zoals Red Bull met Max Verstappen en de Formule E aangeleverd, maar maken ook onze eigen content met onder meer interviews met coureurs en autonieuws. Wil je niks missen, klik dan op deze link en volg ons RaceXpress YouTube-kanaal.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS