Formule 1

Rijdt Toro Rosso in 2018 met de kleuren van KFC rond? “Als je hem vergelijkt met Kvyat en Sainz, dan..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 3 augustus 2017 08:05 • Print artikel

Dit jaar kreeg de Toro Rosso een nieuwe livery, de bekende rode stier werd vervangen door een blauwe en de kleur van de bolide ging van donker- naar lichtblauw. Mogelijk dat er in 2018 wederom een verandering van kleur gaat plaatsvinden. De speculaties lijken op gang te komen nadat Sean Gelael zijn eerste F1-test met het junior-team van Red Bull had in Hongarije. De vader van Geleal geeft leiding aan Jangonya Ayam, de Indonesische tak van fastfoodketen KFC.

Sean Geleal Jangonya Ayam KFC

De Indonesiër werd lange tijd gekoppeld aan een ‘buy-out’ bij Manor, maar lijkt nu zijn pijlen voor zijn zoon gericht te hebben op de kleine renstal uit Faenza. De test van Sean Gelael lijkt indruk gemaakt te hebben op teambaas Franz Tost.

“Zijn prestaties waren erg goed en hij verbeterde zich elke ronde”, zegt de Oostenrijker aan El Confidencial. “Als je hem verglijkt met Kvyat en Sainz was hij erg goed bij het remmen en het aanvallen van de kerbs. Ook was hij goed in de langzame bochten. Als hij zo doorgaat, komt hij in de Formule 1. De Spaanse krant vraagt zich af of de kleuren van de Toro Rosso dan ook die van KFC krijgt.


MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS