Formule 1

Ricciardo en Verstappen vergeleken de afstelling en dat was het teken voor Daniel: "Max reed uitstekend"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 10 juni 2018 10:17 • Print artikel

Vanwege technische problemen in de vrije trainingen miste Daniel Ricciardo waardevolle tracktime, maar ook info en data over afstelling van de RB14. Omdat de set-up bij Max Verstappen goed werkte, deed dit hem besluiten om alsnog terug te gaan naar de set-up van vrijdag. Zo bleek maar weer het grote voordeel van twee topcoureurs.

Daniel Ricciardo

“Tijdens de ochtend reden we met twee verschillende set-ups tussen onze twee wagens", legde Ricciardo uit tegen Motorsport. "Uiteindelijk gingen we terug naar de eerdere set-up van de vrijdag, omdat ik hiermee met mijn rondetijden nog redelijk in de buurt van Max kon blijven.

Door het verlies aan tracktime in de tweede en derde vrije training vanwege technische problemen was ook de oorzaak waardoor Daniel achter bleef qua tijden bij Max zo zei hij: “Ondanks het gebrek aan ritme en tracktime, is het duidelijk dat Max uitstekend reed”, erkende de Australiër over de prestaties van zijn Nederlandse teamgenoot.

Wil jij naar de Grand Prix van Duitsland? Pak dan die speciale korting van 20 Euro korting op de tickets voor de Formule 1 op Hockenheim! Profiteer dit weekend nog en gebruik deze kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

Gebruik de kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS