Formule 1

Renault F1: "We hebben de topsnelheid en een goed pakket voor de hoeveelheid brandstof"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 10 juni 2018 14:53 • Print artikel

MONTREAL - Bij het team van Renault Sport F1 is Nico Hülkenberg enigzins tevreden. De Duitser kwalificeerde zich op P7, teamgenoot Carlos Sainz op P9. The Hulk die tijdens de trainingssessies niet lekker ging, neemt het voor lief en wist dat hij er niet meer van kon maken op het Circuit Gilles Villeneuve. Samen met Force India staan ze achter de bolides van Ferrari, Mercedes en Red Bull Racing op de grid. Hülkenberg heeft er wel zin in om wat posities te veroveren tijdens de Grand Prix.

Formule 1 2018 Nico Hulkenberg


"Ik ben tevreden", zei de Duitser tegenover de pers. "Ik voelde me niet helemaal zeker toen ik de kwalificatie inging doordat ik vrijdag minder gereden had. Maar ik heb het hele weekend al vertrouwen in de auto. Ik denk dat we er het beste van gemaakt hebben als je naar de positie kijkt. Er had misschien iets meer in gezeten, maar dat zullen nooit meer dan een paar tienden zijn geweest in Q3. We hebben de topsnelheid en een over het algemeen goed pakket voor de hoeveelheid brandstof tijdens de long runs. We zullen er zijn voor het gevecht en om plaatsen te pakken."

Nu 20 Euro korting op jouw kaarten voor de Grand Prix van Duitsland? Als je met een grote groep gaat, kan dit voordeel als snel oplopen. Profiteer dit weekend nog en gebruik deze kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

Gebruik de kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS