Formule 1

Renault F1 Team komt naar Nederland! Organisator Lee van Dam: ”We zijn bijzonder content dat we..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 18 maart 2019 11:24 • Print artikel

ASSEN - Het Renault F1 Team verzorgt op 17 en 18 augustus 2019 een exclusieve Formule 1-demonstratie tijdens de GAMMA Racing Day op het TT Circuit Assen. Volgende maand wordt bekend gemaakt wie de coureurs zijn die de Formule 1-bolide van Renault deze zomer over het beroemde TT-circuit gaan jagen. Organisator Lee van Dam van LDP International b.v. is in zijn nopjes met de komst: ”We zijn bijzonder content dat we zo vroeg in het jaar al de aanwezigheid van het Renault F1 Team kunnen bevestigen. Het organiseren van een Formule 1-demonstratie is vrij gecompliceerd, maar met de hulp van onze evenementpartners is het weer gelukt om een F1-team naar Assen te krijgen."

Renault F1 Team

"Ook de recent opgerichte Businessclub Grand Prix Assen heeft besloten een bijdrage te leveren in de kosten van de Renault F1-demonstratie", zegt Van Dam. Tegen iedereen die zich afvraagt hoe het mogelijk is dit GRATIS toegankelijk te maken zou ik willen zeggen dat we met z’n allen daarvoor onze evenementpartners, adverteerders en deelnemers aan het evenement mogen bedanken.”

Renault F1 Team
Het Renault F1 Team is actief in het FIA Formula One World Championship met coureurs Daniel Ricciardo en Nico Hülkenberg. Renault won in de Formule 1 tot nu toe twee keer de wereldtitel voor constructeurs, twee keer het rijderskampioenschap en was betrokken bij negen andere rijderstitels in het wereldkampioenschap Formule 1.

GAMMA Racing Day
Voor de zesde maal in 7 jaar trakteert de GAMMA Racing Day op een GRATIS Formule 1-demonstratie. De 2019-editie wordt de twintigste editie van het evenement dat in de afgelopen jaren grote namen naar het TT Circuit Assen haalde. De GAMMA Racing Day is GRATIS toegankelijk en wordt mogelijk gemaakt door GAMMA Bouwmarkten en evenementpartners Ford Nederland, Koninklijke ERU, Telegraaf en Provincie Drenthe.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS