Formule 1

Renault F1 is gewaarschuwd door Esteban Ocon: "Ik denk dat we meespelen!"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 10 juni 2018 13:37 • Print artikel

Bij Sahara Force India is men tevreden over de kwalificatiesessie in Canada. Wederom staan de 'Pink Panthers' met twee bolides in de top tien. Esteban Ocon zette de achtste tijd neer, teamgenoot Sergio Perez de tiende tijd. De auto van Force India bezit een goede racesnelheid, maar tijdens de kwalificatie kan de aansluiting met de top vijf nog niet worden gevonden. In Montreal lijkt het erop dat Ocon en Perez de strijd aan kunnen gaan met Renault.

Formule 1 2018 Force India


"Ik ben blij met de achtste plaats", zei de Fransman. "Ik had een fantastisch gevoel met de auto en we werden iedere sessie beter. Het werk in de laatste vrije training heeft zich uitbetaald. We hebben grote stappen voorwaarts gemaakt in de opbouw naar de kwalificatie. Ik moet het team enorm bedanken, want we maken echt goede vooruitgang met de auto. Ik denk dat we meespelen zondag. Vaak zijn we sterker in racesnelheid en voor de race geldt: voorbij Nico Hulkenberg komen en punten scoren."

Wil jij naar de Grand Prix van Duitsland? Pak dan die speciale korting van 20 Euro korting op de tickets voor de Formule 1 op Hockenheim! Profiteer dit weekend nog en gebruik deze kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

Gebruik de kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS