Formule 1

Red Bull over andere benadering Verstappen: "Ik zeg niet dat het heeft bijgedragen, maar aanpak was gewoon net iets anders"

Uitgegeven door Bart • 12 juni 2018 10:15 • Print artikel

Max Verstappen koos in overleg met zijn team Red Bull voor een iets andere aanpak in Canada. De Red Bull-coureur reisde zonder vader Jos Verstappen en manager Raymond Vermeulen, zo had Red Bull overlegt met Verstappen. Het resultaat was een tweede podiumplaats van het jaar, maar of dat aan de nieuwe aanpak lag, weet teambaas Christian Horner niet. “Max was alleen in Canada”, zegt Horner tegen PlanetF1.com. “Of het heeft bijgedragen aan het resultaat is onmogelijk te zeggen.”

Max Verstappen


Horner zei wel dat de beslissing gezamenlijk is genomen. “We hebben het met Max besproken en dit wilden we een weekend proberen. Ik zeg niet dat het heeft bijgedragen aan zijn sterke optreden. De aanpak was gewoon net iets anders.”

Doordat Verstappen alleen was, heeft hij meer tijd met het team doorgebracht. “Max was nog meer betrokken bij wat het team tijdens het weekend doet. Hij heeft het fantastisch gedaan, alle lof voor Max.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS