Formule 1

Red Bull: 'Max Verstappen was niet in gesprek met Mercedes'

Uitgegeven door Wim Boekel • 14 augustus 2019 07:03 • Print artikel

Voor de zomerpauze ging het gerucht rond dat Max Verstappen naar Mercedes zou gaan. De overstap zou mogelijk zijn door prestatieclausules tussen Red Bull en de Nederlander. Na afloop van de Grand Prix van Hongarije zijn de clausules verlopen. Volgens teambaas Christian Horner hebben er nooit gesprekken plaatsgevonden tussen Red Bull en het Duitse team.

Max Verstappen Red Bull

“Toto heeft er zeker niet met mij over gesproken”, zei Christian Horner tegen GP Fans. “Hij praat met bijna elke coureur op de grid, dus ik denk dat als hij een conversatie heeft gehad, dat het niet direct via het team is gegaan. De situatie met Max is duidelijk en als met andere coureurs zijn er altijd 'trigger' punten. Maar wat betreft het hebben van deze twee in één team, ik heb van Lewis niet gehoord dat hij zich volgend jaar bij het team wil voegen.”

Christian Horner mag dan zeggen dat Red Bull niet met Mercedes praat, maar het management van Verstappen en vader Jos Verstappen onderhouden goede contacten met Mercedes-teambaas Toto Wolff...

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS