Formule 1

Red Bull geeft zich niet gewonnen: "Iedereen is extreem gemotiveerd, met Max in het bijzonder!"

Uitgegeven door Wim Boekel • 7 augustus 2020 06:40 • Print artikel

Max Verstappen, Red Bull en Honda kijken op dit moment tegen een gat met Mercedes aan. Waar sommige F1-teams zich al gewonnen geven en richting 2022 kijken, willen ze daar bij het team van de energiedrankenfabrikant niets van weten. Teambaas Christian Horner wil het gat dichten met het Mercedes F1-team uit Brackley.

Max_Verstappen_en_Red_Bull_extreem_gemotiveerd

“Kijk, we weten allemaal dat Mercedes het doel is. Ze leveren op dit moment heel erg competitief werk en ze hebben op het moment een erg complete auto en een uitstekend pakket. Ze leggen de lat erg hoog en we moeten die uitdaging oppakken. Iedereen in het team is extreem gemotiveerd om de handschoen op te pakken en ook binnen Honda is iedereen erg gemotiveerd. En Max natuurlijk in het bijzonder!”

“Het gaat niet makkelijk worden, want Formule 1 is niet makkelijk. Maar we geloven in de mensen die we hebben, in de capaciteiten en mogelijkheden die we hebben en ik denk dat we dan uiteindelijk de uitdaging aankunnen en we echt met ze kunnen vechten. Ze kwamen dit jaar met een erg goede auto aanzetten en we hebben een grote regelverandering in 2022, maar ik denk dat er daarvoor nog genoeg kansen zijn.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS