Formule 1

Red Bull draait donuts op 215 meter hoogte in Miami + VIDEO

Uitgegeven door Bart • 18 oktober 2018 10:39

In aanloop naar een Grand Prix bedenkt de marketing-afdeling van Red Bull altijd mooie evenementen. Zo ook in Amerika. Dit keer niet met Max Verstappen of Daniel Ricciardo in de hoofdrol, maar met David Coulthard. De Schot draait in Miami enkele donuts boven op het 1000 Museum, op zo'n 215 meter hoogte. Zo is te zien in onderstaande video van Red Bull.

Red Bull Racing F1 Miami




De RB7 werd in de vroege ochtend op de 63e verdieping van het gebouw getakeld. Red Bull deed de stunt in samenwerking met partner Citrix. "Dit was een geweldige stunt, that was awesome", zegt Couldhard op de Red Bull-site. "Red Bull heeft al veel shows en stunts gedaan, recent nog in Vietnam en een vergelijkbare stunt in Dubai. Ik heb het volle vertrouwen in het team om deze stunts op een veilige manier uit te voeren."

Met deze actie helpt Red Bull de Formule 1 aan meer publiciteit in Amerika. "De Formule 1 gaat graag naar Austin, Texas en de ontvangst van het publiek is daar geweldig, maar in de rest van het land is nog ruimte voor bijvoorbeeld een Grand Prix in downtown Miami. Ik hoop dat het ooit gaat gebeuren."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS