Formule 1

Oud-manager wil Michael Schumacher zien: "Ik geloof in zijn volledige herstel"

Uitgegeven door Bart • 11 november 2019 11:13 • Print artikel

Willi Weber, de oud-manager van Michael Schumacher, is ervan overtuigd dat Schumacher ooit zal terugkeren in het openbare leven. De Duitser was vanaf 1991 bij de carričre van de racelegende betrokken en stond hem bij alle zeven wereldtitels in de Formule 1 bij. Na het skiongeluk in 2013 worden weinig mensen toegelaten tot de woning waar Schumacher verblijft. Weber zou de voormalig coureur graag nog eens willen zien.

Michael Schumacher


"Ik weet dat Michael zwaar gewond is, maar we weten helaas niet welke progressie hij sinds zijn ongeluk gemaakt heeft", zegt Weber in de Kölner Express. "Ik zou graag willen weten hoe het met hem gaat, zijn hand schudden of zijn gezicht aaien. Maar helaas wordt dat tegengehouden door Corinna. Ze is er wellicht bang voor dat ik zal zien hoe het met hem gaat en dat aan de wereld zal vertellen."

"Ik geloof oprecht in Michael's volledige herstel, want ik weet wat voor vechter hij is. Als er een kans is, zal hij die gebruiken. Dit kan niet het einde zijn. Ik bid voor hem en hoop hem ooit nog eens te zien."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS