Formule 1

Optimistische Max Verstappen sluit niets uit: "Al vier keer getoond"

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 februari 2018 08:26 • Print artikel

Max Verstappen sluit niet uit dat hij dit jaar kan vechten voor het wereldkampioenschap Formule 1. Velen voorspellen een zwaar gevecht tussen Mercedes en Ferrari, maar Red Bull wil zich dus niet laten uitvlakken.

Formule 1 2018 Max Verstappen

"We zijn klaar voor 2018", zei Red Bull-consultant Dr. Helmut Marko. "In de afgelopen jaren hadden we aan het begin van het seizoen technische problemen, maar nu gaat alles volgens plan. Ik ben er zeker van dat we competitief zijn vanaf de eerste test en doorgaan met een goede reeks die we hadden in het laatste derde deel van het seizoen van 2017."

Verstappen gaat mee in de positieve noot van de Oostenrijker. "Ik wil de titel zo snel als mogelijk halen", zegt de Limburger. Een probleem kan echter de Renault-motor zijn, die Verstappen in 2017 zoveel parten speelde. Toch ziet de 20-jarige dat niet echt als een probleem. "Red Bull kan met een iets zwakkere motor kampioen worden, wat ze al vier keer getoond hebben", zegt de optimistische coureur.

Max Verstappen Formule 1


Formule 1 met Max Verstappen? Zakelijk de boeken in? Dat kan! Heeft u een eigen bedrijf? Ziggo Zakelijk heeft nú een schitterende aanbieding met drie maanden gratis Ziggo Zakelijk!

Meer informatie? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS