Formule 1

Op de hoede voor Max Verstappen en Ferrari! Voorzichtig ondanks huidige hegemonie: "Beide teams hebben de juiste middelen..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 13 mei 2019 15:00 • Print artikel

Mercedes was heer en meester in Barcelona met de 1-2 van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Toch wil Mercedes-teambaas Toto Wolff niet op zijn lauweren rusten. De Oostenrijker denkt namelijk dat de F1-teams van Ferrari met Vettel en Leclerc en Red Bull met Max Verstappen zo maar terug kunnen slaan.

Mercedes nr1 GP Spanje dominant

“Geen angst. Beide teams hebben de juiste middelen en hebben de mogelijkheden wat hen in staat stelt om makkelijk terug te slaan”, aldus Wolff over Ferrari en Red Bull, tegen GP Blog. “We hebben nu een weekend in Barcelona gezien dat we een ongekende kracht aan de dag legden, iets dat we in de afgelopen zeven Grands Prix niet hebben laten zien”, aldus de Mercedes teambaas.

“Maar in de berichtgeving gaan we als Mercedes wat heen en weer”, zei Wolff. “Als we een sterk weekend van Ferrari in Monaco zien, dan schrijft iedereen gelijk hierover en wordt er zoiets beweert als dat Ferrari Mercedes afstopt en dat dit dan het einde van de Mercedes dominantie is voor dit jaar.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS