Formule 1

Ontwikkeling RB16 gaat door - Max Verstappen: "Ze zijn nog steeds bezig de auto te ontwikkelen, dus dat staat niet stil"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 21 maart 2020 07:16 • Print artikel

Max Verstappen was special guest op afstand in het Formule 1 Café op Ziggo Sport F1, waar TV-host Rob Kamphues ook zijn vaste tafelgasten Robert Doornbos, Tom Coronel, Van Gameren, Jack Plooij en Rick Winkelman verwelkomde, maar ook Sim-racer Rudi van Buren en directeur van Circuit Zandvoort Robert van Overdijk. Verstappen gaf via Skype vanuit zijn appartement in Monaco zijn bevindingen over de Grand Prix van Australië en over het afgelasten van de eerste zeven Grands Prix van 2020, maar ook over andere zaken zoals de ontwikkeling van de Red Bull RB16.

Red Bull Max Verstappen: ontwikkeling RB16 gaat door, hopelijk dat we nog sterker zijn

Dat Red Bull niet stil zit, is een positief gegeven. Eerder liet Helmut Marko al weten dat Red Bull verder ontwikkeling aan de RB16 doorzet. Ook Verstappen kon dat beamen. "Ze zijn nog steeds bezig te auto te ontwikkelen, dus dat staat niet stil. Ik hoop dat het ons wat meer tijd geeft om nog beter voor de dag te komen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS