Formule 1

ONLINE STREAMING: RaceWorld.online opent grote collectie autosport-archief voor alle racefans

Uitgegeven door Bas Kaligis • 15 december 2018 10:30 • Print artikel

Raceworld online (www.raceworld.online) is in the air! Vanaf heden kunnen alle autosportfans over de wereld genieten van het enorm grote Raceworld video-archief. De programmering van de website bevat een van de grootste collectie films over de autosport-historie. Er zijn honderden nostalgische achtergrond-reportages over Formule 1, DTM, FIA WEC, Champcar, Formule 3, GrandAm sportscar racing, GT racing, Indycar, karting, maar ook historische beelden van Le-Mans, Daytona en Sebring en lifestyle reportages over coureurs.

RaceWorld.online streaming: Formule 1, DTM, FIA WEC, Champcar, Formula 3, GrandAm sportscar racing, GT racing, Indycar, karting

Jarenlang produceerde Raceworld onder andere een wekelijkse autosport magazine dat op SKY, het FOX-netwerk in de VS en in het verre Oosten te zien was. Dit programma was wereldwijd enorm populair bij de racefans. Alle afleveringen zijn ook nu weer via Raceworld.online te bekijken.

RaceWorld.online groot archief DTM

Raceworld online stelt met het openen van het rijke archief een wereldwijde groep racefans in staat te genieten van het grote aanbod exclusieve films en reportages. Raceworld online is een global multimedia concept dat zich exclusief richt op de auto- en motorsport lifestyle.

Raceworld Online Formule 1, Champcar, DTM, GrandAm sportscar racing, GT racing, Indycar

Het meer dan 25-jarige bestaan van Raceworld, garandeert een enorme bibliotheek aan filmmateriaal, inclusief nog nooit getoonde en of gebruikte TV-beelden.

Raceworld.online zal het volledige archief in categorieën gaan weergeven, bijvoorbeeld; rijders, automerken, raceklassen, techniek en tijdsperiode.

Iedere week nieuw content!
RaceWorld online zal geregeld nieuwe content toevoegen.

Tokens
Een eenvoudige betaalmodel, met aan te schaffen ‘tokens’, zorgt ervoor dat iedere racefan voor weinig geld urenlang on demand zijn favoriete racefilms kan bekijken, zonder contract.

Bezoek de nieuwe site van www.raceworld.online. Raceworld is bijzonder trots om deze nieuwe mijlpaal aan een imposante carričre te kunnen toevoegen.

Raceworld Online opent groot autosport video-archief

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS