Formule 1

Nico Rosberg heeft wel oren naar de Formule E? "Ik heb zeker interesse, maar niet..."

Uitgegeven door Jessica Ratering • 4 december 2017 06:39 • Print artikel

Nico Rosberg was gesignaleerd in Hong Kong, waar dit weekend een double header werd gehouden van de Formule E. Rosberg zal wellicht een 'comeback' maken, maar niet als coureur. Op uitnodiging van sponsor Hugo Boss was de voormalig Mercedes F1-coureur in Hong Kong. Nico geeft aan dat wat hij daar zag hem beviel en geeft een hint dat hij weleens in de toekomst zou kunnen werken in de elektrische raceklasse.

Nico Rosberg F1

“Laten we afwachten en kijken,” zei Rosberg tegen UK’s Telegraph. “Ik sta open om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, maar ik heb zeker interesse. Ik weet al best veel, ik heb het (de ontwikkeling van de Formule E) gevolgd. De klasse heeft een fantastische toekomst, een geweldige toekomst. Het is op de goede weg en Alejandro Agag is ook geweldig. Hij pakt het op een goede manier aan.

Op de vraag of Rosberg het racen mist geeft hij het volgende antwoord: “Nee. Voor mij is het echt afgelopen. Ik ben volledig verzadigd en ik ben erg enthousiast over de nieuwe stappen die ik nu onderneem.”



MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS