Formule 1

Nico Hulkenberg sluit een terugkeer bij Williams uit, de enige kans is..: "Niet forceren..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 14 oktober 2019 02:50 • Print artikel

Nico Hülkenberg sluit uit dat hij volgend jaar terugkeert naar Williams. De Duitse coureur, nu actief voor Renault, begon zijn Formule 1-carrière bij het team uit Grove en is op zoek naar een stoeltje, nadat hij volgend jaar plaats moet maken voor Esteban Ocon. De enige kans die de Duitser nog heeft om in de hoogste klasse van de autosport te blijven is Alfa Romeo. De coureur zegt dat hij op dit moment niet de juiste persoon voor het team is.

Nico Hulkenberg

“Ik had gedacht dat alles al wat sneller was gegaan, maar we zijn nu in Suzuka en we hebben nog niet echt een antwoord”, aldus Hülkenberg. “Toch voel ik me goed en ontspannen. Ik heb gedaan wat ik kan. Als het niet zo mag zijn, dan mag het niet zo zijn. Je kunt dingen niet forceren.”

De Duitser vertelt daarnaast dat als hij geen stoeltje in de Formule 1 vindt voor volgend jaar, hij wat tijd gaat nemen om te kijken naar wat een nieuwe uitdaging kan zijn. “Natuurlijk ga ik in de toekomst terugkomen in een raceauto, omdat dat hetgeen is waar van ik hou, het is mijn passie”, aldus de Renault-coureur. “Ik denk dat alleen de tijd kan vertellen wat er gaat gebeuren.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS