Formule 1

Na een uitgebreid testprogramma heeft Darren Turner zin in Le Mans: "Aston Martin heeft klokje rond gewerkt"

Uitgegeven door Wim Boekel • 13 juni 2018 17:06

Darren Turner gaat dit jaar wederom met Aston Martin Racing naar Le Mans. Zonder slag of stoot ging dat echter niet, want teamgenoot Marco Sorenson crashte twee weken gelden met de Aston Martin Vantage GTE, waardoor het volledige programma niet afgewerkt kon worden. Ook kon de Brit uiteindelijk minder kilometers dan gepland kon maken in de Britse bolide.



“Ik ben blij om dit jaar weer in Le Mans te zijn met de Aston Martin Vantage GTE”, zei Turner. “Ik heb genoten van het uitgebreide testprogramma dat we vorig jaar augustus zijn begonnen met het volledige ontwikkelingsproces. Tijdens de testdag was ik niet in staat om een mooi aantal ronden te maken, maar de auto liet een positieve indruk op me achter toen ik in de Le Mans-trim reed."

"Het is duidelijk dat na het ongeluk van Marco, Aston Martin Racing het klokje rond heeft gewerkt om voor ons op tijd een nieuwe raceauto te bouwen. Ik ben trots op hoe het team heeft gereageerd en de inspanning die iedereen daar in Banburry erin heeft gestopt. Ik kan niet wachten om terug te zijn in de ‘DaneTrain’ zoals we ons er op richten om het succes te herhalen.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS