Formule 1

Messcherpe Max Verstappen sensationeel: "Een prachtig resultaat! En we starten op de zachte band!"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 9 juni 2018 19:46 • Print artikel

Na een weekend van foutloze vrije trainingen liet ook Max Verstappen vandaag tijdens de kwalificatie zien dat hij nog steeds erg snel is. De Limburger snoepte in de slotfase van Q3 de derde plek af van Lewis Hamilton. Door de messcherpe kwalificatieronde start de Nederlander zondag achter polesitter Sebastian Vettel en Valtteri Bottas, die de tweede snelste tijd noteerde. Daniel Ricciardo neemt met P6 de honneurs waar op de derde startrij. Verstappen versloeg zijn teamgenoot en was blij dat zijn inspanning beloond werd.

Formule 1 2018 Max Verstappen


Na een desastreus weekend in Monaco was Verstappen zeer blij met het resultaat van de kwalificatie. "Ik ben tot op heden erg blij met dit weekend. De auto presteert uitstekend en we weten dat we topsnelheid missen tijdens de kwalificatie. Om als derde te starten is een prachtig resultaat voor ons en we kunnen een uitstekend resultaat behalen hier in de race. Ik denk dat we de snelheid hebben om te vechten met Ferrari en Mercedes. We starten op de zachtere band (hypersoft, red.) en dat is in ons voordeel omdat de baan erg glad is. Ik verwacht dat we zeer competitief zijn tijdens de race."

Max Verstappen aanmoedigen? Nu een korting van 20 Euro op de tickets voor de Formule 1 op Hockenheim! Wil jij naar de Grand Prix van Duitsland? Profiteer dan dit weekend nog en gebruik deze kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

Gebruik de kortingscode: racexpress-20duitslandkaart

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS