Formule 1

McLaren tegen het idee van een vervroegde coureurswissel

Uitgegeven door Bas Kaligis • 24 september 2020 06:56 • Print artikel

WOKING - McLaren Racing CEO Zak Brown zegt dat zijn Formule 1-team geen interesse heeft in het vervroegen van de coureurswissel die gepland staat voor 2021 door de beoogde coureurs al dit seizoen te laten rijden.

Zak Brown McLaren F1


Er wordt gesuggereerd dat alle betrokken teams zouden kunnen instemmen met een vervroegde contractvrijgave om de coureurs in staat te stellen over te stappen naar hun respectievelijke teams voor 2021 en te beginnen met het op tempo komen bij de nieuwe werkgever.

Maar Brown is tegen het idee omdat hij vindt dat McLaren profiteert van de huidige line-up, terwijl concurrerende teams een 'beetje meer gedestabiliseerd' zijn. "We zijn blij met onze coureurs dit jaar", zei Brown. "We zijn ook blij met de line-up van alle anderen dit jaar. We hebben twee coureurs die het uitstekend doen. Dus ik denk dat ik de harmonieuze relatie die we nu hebben, wil voortzetten."

"En ik denk dat als we zouden overwegen dat te veranderen, het misschien alleen maar in het voordeel zou zijn van de andere teams die de zaken in de pitbox wat beter voor elkaar hebben."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS