Formule 1

Max Verstappen zou 24U van Le Mans wel met zijn vader Jos willen rijden: "We doen dan niet natuurlijk mee voor de lol"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 24 april 2018 07:45 • Print artikel

Max Verstappen zou nog wel eens de 24 uur van Le Mans willen doen met zijn vader Jos Verstappen. Zo laat hij weten in een interview op Verstappen.nl. Ook zou deelname betekenen dat Max voor de prestatie wil gaan. "Dan gaan we daar natuurlijk niet meedoen voor de lol."

Max Verstappen F1 Frits van Eerd Jumbo

De sponsor van Max Verstappen; Frits van Eerd komt met Racing Team Nederland uit in de LMP2 in Le Mans. De directeur van de Jumbo-keten rijdt dit jaar met Giedo van der Garde en Jan Lammers in de 24 uur van Le Mans met zijn eigen LMP2-auto. In hoeverre zou jij dit later nog een keer willen doen was de vraag aan Verstappen? "Ik zou dit alleen met mijn vader willen doen. Niet met iemand anders. En dan gaan we daar natuurlijk niet meedoen voor de lol. Ik denk dat iedereen dat wel snapt."

Frits van Eerd heeft een grote verzameling Formule 1-auto’s. Welke auto zou jij later graag in je bezit willen hebben?
"Niet per se in mijn collectie, maar welke auto ik nog wel eens uit zou willen proberen is een Formule 1-auto uit 1994. Die hebben een hele mooie vorm. Misschien ook een auto uit 2007 of 2008. Er zat toen nog veel elektronica op, waaronder traction control. Dat zou ik nog wel eens een keer willen meemaken."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS