Formule 1

Max Verstappen zoekt problemen niet op: "Ik ben niet gaan feesten in Dubai"

Uitgegeven door Bart • 28 februari 2021 08:22 • Print artikel

In de winterbreak liepen drie F1-coureurs tijdens een tripje naar Dubai een besmetting met het coronavirus op. Dat waren Lando Norris, Charles Leclerc en Pierre Gasly. Max Verstappen zat aan de andere kant van de wereld, in BraziliŽ bij zijn vriendin Kelly Piquet en haar familie. Naar eigen zeggen heeft de Red Bull-coureur zich zo veel mogelijk aan de coronaregels gehouden en niet al te veel mensen gezien.

Max Verstappen


In een interview met Formule 1 Magazine zegt Verstappen zo voorzichtig mogelijk te zijn, maar dat je een besmetting niet volledig in eigen hand hebt. "Je kunt nog zo voorzichtig zijn, je hoeft maar iets verkeerds aan te raken en je hebt het. Het kan altijd gebeuren, de meest voorzichtige mensen zijn besmet geraakt. Ik ben in ieder geval niet in Dubai geweest, ik ben niet gaan feesten", zo verwijst Verstappen naar Norris, Leclerc en Gasly.

Kelly Piquet deelde maar wat graag foto's van het verblijf van Verstappen bij haar in BraziliŽ. "Ik ben altijd met dezelfde mensen geweest die ook getest werden en heb geen rare dingen gedaan. Ik weet niet of ik voor het seizoen nog gevaccineerd wordt. En ook als je je spuitje hebt gehad, kun je het nog altijd krijgen. En ach, als het gebeurt, dan gebeurt het. Dat is het leven, daar kun je niets aan veranderen."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS