Formule 1

Max Verstappen zingend in nieuwste kerstreclame Jumbo Supermarkten + VIDEO

Uitgegeven door Stefan Kerk • 6 december 2018 12:17

Jumbo Supermarkten, één van de grote sponsoren van Max Verstappen, heeft een nieuwe kerstreclame gelanceerd. In deze reclame zie je een groot aantal topsporter, onder wie Verstappen. Zijn rol is niet zo groot, maar hij redt wel het kerstfeest door een fles wijn mee te brengen. Naast Max Verstappen zijn er nog allerlei andere bekende Nederlanders te zien. Zanger Jeroen van de Boom achter de piano, Roy Donder gooit er een glimlach uit en verder nog een hoop topsporters, zoals: schaatsers Kjeld Nuis, Sven Kramer en Carlijn Achtereekte en wielrenner Steven Kruiswijk.


Verstappen heeft een kleine rol in het spotje. Hij is aan het einde van de reclame te vinden. Het gezin uit de reclames heeft alles voorbereidt, maar Frank Lammers is de wijn vergeten. Gelukkig komt Verstappen zingend binnen met een fles wijn, waardoor iedereen weer tevreden is. Verstappen laat zijn muzikaliteit zien, ondanks dat zijn test slechts vijf woorden telt.



Het is niet de eerste keer dat Verstappen te zien is in een reclame van Jumbo. De Nederlander komt hier en daar wel eens voor in de commercials van de supermarkt van Frits van Eerd. De eigenaar van Jumbo is een verwend raceliefhebber en racet zelfs ook in het FA WEC.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS