Formule 1

Max Verstappen ziet Hockenheim-problemen Mercedes graag terug in Drive to Survive

Uitgegeven door Bart • 29 november 2019 05:02 • Print artikel

In aanloop naar de Grand Prix van Abu Dhabi werd Max Verstappen gevraagd wat hij graag terug wil zien in de Netflix-serie Drive to Survive. Zonder na te denken antwoordde de Red Bull-coureur 'Hockenheim'. De regenrace in Duitsland leverde een overwinning voor Verstappen op, maar dat was niet de enige reden dat hij dat raceweekend graag terug wil zien. Mercedes had namelijk zijn thuisrace en gaf niet thuis. Valtteri Bottas ramde zijn bolide in de muur en Lewis Hamilton had een straf van andere coureurs nodig om P9 veilig te stellen.

Max Verstappen


Hamilton klaagde dat weekend dat hij ziek was en daarom de beelden niet vrijgaf voor Drive to Survive. Verstappen zou het maar wat graag zien. "Ze hebben Mercedes nauwlettend gevolgd in dat weekend, dus dat zou ik graag willen zien. Dat is toch leuk? Zij zullen er nu toch ook wel om kunnen lachen? Ze zijn alsnog wereldkampioen geworden en een beetje drama is goed voor de kijkcijfers. Als ik regisseur zou zijn, zou ik dat zeker uitzenden."

Charles Leclerc werd gevraagd welke race hij niet terug hoefde te zien en dat was de laatste race in BraziliŽ. Daar kwam hij in aanvaring met zijn teamgenoot Sebastian Vettel. "Mijn overwinning in Monza mag zeker wel terugkomen in de documentaire."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS