Formule 1

Max Verstappen zeer tevreden in Abu Dhabi: "Eerlijk gezegd ging het prima"

Uitgegeven door Bart • 18 november 2022 15:02 • Print artikel

Max Verstappen reed op vrijdag in Abu Dhabi slechts één training, maar de wereldkampioen is goed te spreken over zijn Red Bull. Tijdens de eerste sessie werd zijn auto bestuurd door Liam Lawson, waarna Verstappen in de tweede sessie de snelste was. Ook in de long runs noteerde de Red Bull-coureur snelle tijden.

Max Verstappen


"Eerlijk gezegd ging het prima", zo vertelt Max op Verstappen.com. "Met de afstelling van de auto zaten we goed en Liam heeft goed werk geleverd door tijdens de eerste vrije training kilometers te maken. De auto voelde stabiel aan en dat is wat we graag zien. Tijdens de tweede vrije training ging het probleemloos. We zaten er goed bij en hebben wat zaken kunnen uitproberen. Ook tijdens de lange run zag het er goed uit, daar zijn we blij mee."

“De temperatuur tijdens de tweede training komt overeen met die tijdens de kwalificatie, vandaar dat ik al meteen op de zachte banden naar buiten ging. Ik ben blij hoe de training ging en natuurlijk zijn er altijd dingen die beter kunnen, maar het ging goed."


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS