Formule 1

"Max Verstappen wil Carlos Sainz niet als teamgenoot"

Uitgegeven door Bart • 5 augustus 2018 18:19

Carlos Sainz jr. is een gewilde coureur nu Renault heeft gekozen voor Daniel Ricciardo naast Nico Hulkenberg. Een terugkeer naar een positie als teamgenoot van Max Verstappen is echter niet aan de orde. Dat schrijven diverse Spaanse media. De Nederlandse Red Bull-coureur zou zich tegen de komst van de Spanjaard uitgesproken hebben.

Carlos Sainz


Red Bull en McLaren zouden in de race voor de diensten van Sainz, maar volgens de Spaanse sportkrant Marca is Red Bull geen optie. Verstappen en Sainz reden samen voor het team van Toro Rosso, dat Sainz momenteel uitleent aan Renault. De relatie tussen de twee coureurs zou in 2016 flink bekoeld zijn in de laatste maanden van Max Verstappen als coureur van Toro Rosso.

Volgens Marca geeft Verstappen de voorkeur aan een ‘onderdanige’ teamgenoot. Pierre Gasly en Esteban Ocon zijn daardoor in beeld als tweede rijder bij Red Bull. Sainz wordt op zijn beurt in verband gebracht met McLaren, maar het is de vraag wie van de twee huidige coureurs gaat vertrekken: Fernando Alonso of Stoffel Vandoorne.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS