Formule 1

Max Verstappen verrast over snelheid Mercedes: "Ze lijken ook blijer met de balans van de auto"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 15 maart 2019 20:48 • Print artikel

Max Verstappen had positieve dingen te zeggen na zijn eerste werkdag, maar gaf ook toe dat er nog steeds werk te doen is. "Ik ben wel tevreden over vandaag en het gevoel is goed tot zo ver", zei de Nederlander, die wel onder de indruk was van Mercedes.

Formule 1 2019 Max Verstappen


"Natuurlijk zijn er altijd dingen die je kunt verbeteren en op dit moment zijn we nog niet snel genoeg, maar het is nog maar de eerste dag van het seizoen en er zijn er nog heel veel te gaan. Het lijkt er op dat Mercedes erg snel is en ze lijken ook blijer met de balans van de auto."

"Over het algemeen voelt de auto goed om de medium en soft band maar we moeten de banden nog steeds beter leren begrijpen. Mijn run verliep een beetje anders als normaal qua voorbereiding dus ik denk dat daar met betrekking tot de rondetijden nog winst te halen is."

"We gaan de data goed bekijken en we zullen kijken waar we ons nog kunnen verbeteren maar aan de kant van de motor waren er geen problemen en ging alles gewoon goed. We hadden geen verwachtingen, maar het is goed om eindelijk te beginnen."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS