Formule 1

Max Verstappen relativeert: "Ik wist dat hij eigenlijk iets sneller was maar..."

Uitgegeven door Johann Petermann • 17 april 2019 07:06 • Print artikel

Tijdens Peptalk van Ziggo Sport werd er nog even nagepraat met Max Verstappen over hetgeen wat er is gebeurd tijdens de Grand Prix van China afgelopen weekend.

Verstappen

Er waren niet veel spannende momenten tijdens de race en wellicht het meest opwindende moment was de inhaalactie van Max Verstappen op Sebastian Vettel. De heren aan tafel blikken even terug op dat moment en het moment wat Verstappen vorig jaar in China had met Vettel waarbij hij de Duitser aantikte en ze beiden in een spin kwamen. "Synchroon spinnen, is mooi toch?", grapte Verstappen.

"Gaat dat door je hoofd, die bocht en die coureur?," vraagt van Gelder. "Nee totaal niet, ik zag de mogelijkheid, het was van heel ver maar ik dacht ik probeer het. Ik wist dat hij eigenlijk iets sneller was maar hij had koude banden dus ik probeerde hem uit te remmen," aldus Verstappen.

Olav Mol steunt Max in zijn antwoord en benadrukt dat dit moment de enige kans voor Max was, maar Verstappen onderbreekt de commentator en relativeert het allemaal. "Ook al had ik hem ingehaald, hij was toch sneller dus dan had hij mij even later toch weer ingehaald."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS