Formule 1

Max Verstappen praat uitgebreid over zijn nieuwe contract bij Red Bull

Uitgegeven door Bas Kaligis • 13 november 2017 15:27 • Print artikel

Max Verstappen is te gast in Peptalk! Maandagavond is om 19.30 uur Verstappen te gast bij Peptalk, dé sporttalkshow van Ziggo Sport met Jack van Gelder en Frank Evenblij. De Nederlander werd zondag vijfde in de Heineken Formule 1 Grand Prix van Brazilië, maar zette op het circuit van Interlagos wel de snelste raceronde ooit neer.

Max Verstappen Formula 1

Jack en Frank praten met Max uitgebreid over zijn nieuwe contract bij Red Bull en blikken terug op de hoogte- en dieptepunten van zijn seizoen. Verstappen werd in het eerste deel van het seizoen achtervolgde door pech, maar won afgelopen maand de races in Maleisië en Mexico.

Mart Smeets besteedt in zijn column aandacht aan de Sportman van het Jaar-verkiezing en Frank rijdt met Willem van Hanegem een rondje over het circuit van Zandvoort.Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk nu 6 maanden 50% korting. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen.

Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS