Formule 1

Max Verstappen over Honda-deal: "Ik geloof erin! Ze ontwerpen alles puur voor je eigen wagen"

Uitgegeven door Johann Petermann • 22 juni 2018 05:39 • Print artikel

Max Verstappen gelooft dat de overstap van Red Bull naar Honda motoren volgend jaar een gunstige zal zijn. Renault levert naast zichzelf ook de motoren van Red Bull en McLaren. De Franse fabrikant is dus niet volledig gericht op Red Bull. Honda zal deze rol wel kunnen vervullen en Verstappen denkt dat de overstap naar Honda voor meer mogelijkheden zorgt.

Max Verstappenl

"Als je kijkt naar de prestaties die ze dit jaar hebben laten zien en de verbeteringen die ze hebben aangebracht, vooral in Canada zag het er heel positief uit. Ze blijven verbeteren en zetten de mensen op de juiste plek, dus ja ik geloof erin en Red Bull gelooft er duidelijk ook in aangezien ze de deal hebben getekend. Het is ook echt goed dat Honda alleen voor Red Bull en Toro Rosso werkt dus ze ontwerpen alles puur voor je eigen wagen," aldus de Nederlander die aankomend weekend in Frankrijk mikt op een achtereenvolgend podium.Aanbieding Ziggo zakelijk, meer snelheid internet en gratis Formule 1! Nú drie maanden op proef, gewoon naast je eigen provider!

Formule 1 met Max Verstappen? Zakelijk opvoeren? Heeft u een eigen bedrijf? Ziggo Zakelijk heeft nú een schitterende aanbieding: Probeer Ziggo Zakelijk nu de eerste 3 maanden gratis, gewoon naast je huidige provider.

Meer informatie? Kijk HIER vrijblijvend voor meer informatie en advies over Ziggo Zakelijk

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS