Formule 1

Max Verstappen: "Ook voor Honda was dit supermooi om een Ferrari in te halen"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 maart 2019 11:22 • Print artikel

Eindelijk had Max Verstappen ook de beschikking over een party-modus. De Hondamotor is een stuk competitiverver dan de Renault, zo bleek dit weekend. Verstappen behaalde een mooie podiuplaats in de Grand Prix van Australië. In het programma Peptalk van Ziggo Sport sprak de Red Bull-coureur over het gebruik van deze party-modus.

Max Verstappen Melbourne

Je hebt sinds dit seizoen ook de “party mode-knop” tot je beschikking, heb je niet de neiging om die de hele tijd in te drukken? “Nee, want je weet dat de motor het dan niet uithoudt”, antwoordde Verstappen. Ook de inhaalactie op de Ferrari van Sebastian Vettel komt aan bod: “We hadden de “party-mode” aanstaan en dan zie je dat het met de topsnelheid al redelijk goed zit. En ook voor Honda was dit supermooi om op het circuit een Ferrari in te halen.”

Tot slot kijkt Max verstappen nog even vooruit op de volgende race; de Grand Prix van Bahrein: “Het is nog even afwachten, het is natuurlijk nog een heel nieuwe auto en het kan best wel goed gaan op dat circuit. Normaal gezien ligt onze auto daar wel goed.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS