Formule 1

Max Verstappen nog altijd hongerig! "Red Bull heeft de goede spirit om er voor te gaan!"

Uitgegeven door Wim Boekel • 28 november 2019 15:44 • Print artikel

Na een fantastisch raceweekend in Brazilië, die eindigde voor Max Verstappen met een overwinning op Interlagos, is de F1-coureur met Red Bull afgereisd naar Abu Dhabi voor de laatste race van het seizoen. De Limburger wil het seizoen met een hoogtepunt afsluiten.

Max Verstappen nr1 GP Brazilie Red Bull F1

“Wanneer ik terugkijk, kan ik tevreden zijn over hoe het hele seizoen is verlopen. Het was ons eerste jaar met Honda en hopelijk kunnen we dat komend weekend met een hoogtepunt afsluiten”, zei Verstappen in een preview voor de laatste wedstrijd van het F1-seizoen 2019.

“Na een fantastisch weekend in Brazilië heeft het team de goede spirit om er een laatste keer voor te gaan in Abu Dhabi. We gaan van een vloeiende baan als Interlagos, naar een nauw en bochtig Yas Marina-circuit. De auto’s moeten daarom op een compleet andere manier afgesteld worden dan in Brazilië, om er het beste uit te halen. Dat is altijd een uitdaging in Abu Dhabi, omdat de transitie tussen de dag en nacht trainingssessies in VT2 de meeste belangrijke sessie is. Deze sessie levert ons de meest representatieve informatie over de kwalificatie- en raceomstandigheden.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS