Formule 1

Max Verstappen kan geen potten breken: "Waar zal ik mee beginnen? Het was slecht, langzaam en..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 28 maart 2020 08:07 • Print artikel

Max Verstappen heeft in de derde meeting van 'Real Racers Never Quit by Team Redline' geen potten kunnen breken. Op het virtuele Watkins Glen International circuit reden de ruim 40 deelnemers, bestaande uit professionele coureurs, ditmaal tijdens beide races in een Holden V8 Supercar. Verstappen startte beide races vanaf de zevende positie, en eindigde de eerste race op de vijfde plek. Tijdens de tweede race werd Max in de eerste ronde aangetikt en finishte nipt in de top tien.

Max Verstappen Red Bull F1 2020

Max Verstappen is niet tevreden over de resultaten. “Het was geen goede race voor mij. Ik was langzaam in deze auto, ik kan er echt niets meer van maken", verklaarde Max op Verstappen.nl. "Als ik zou weten waar het aan ligt, had ik het al veranderd. Ik ben nog steeds aan het uitzoeken en leren waarom ik langzaam ben."

“Waar zal ik mee beginnen? Het was slecht, langzaam en gewoon niet mijn auto. Jammer dat ik eruit getikt werd. Daarna raakte ik de vangrail, maar kon wel verder. Daarna kwam ik midden in een groepje auto’s terecht die aan het verdedigen, crashen en wheel bangen waren. Ik had wel wat schade."

“Drie races in een week is perfect. Het is niet teveel, en er zitten veel goede coureurs in. Hopelijk kunnen we volgende week doorgaan met wat we nu doen en het wellicht nog beter maken.”

Results Real Racers Never Quit by Team Redline round 3 Watkins Glen International circuit

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS