Formule 1

Max Verstappen is niet gek te krijgen: "Ik begrijp mensen niet die meteen denken dat ik supergefrustreerd ben"

Uitgegeven door Wim Boekel • 8 augustus 2020 07:37 • Print artikel

SILVERSTONE - Max Verstappen hoopte deze winter op een auto waarmee hij het wereldkampioenschap Formule 1 kan winnen. Na de eerste races kan de conclusie getrokken worden dat Mercedes wederom een goede auto heeft neergezet. De Nederlander heeft complimenten voor Lewis Hamilton.

Max Verstappen Red Bull Racing F1


“Hij doet fantastisch werk”, zegt Verstappen over Hamilton tegen het Engelse Daily Express. “Hij verslaat zijn teamgenoot en als je je teamgenoot verslaat met die auto, dan win je de race. Ik denk dat het zo simpel is.” Red Bull heeft dit jaar geen auto waarmee hij kans op de wereldtitel maakt, toch frustreert het de Nederlander niet.

“Ik heb de situatie waar we in zitten geaccepteerd, dus probeer ik er gewoon het beste van te maken", zegt Max Verstappen. "Het is ook niet een erg frustrerende positie om in te zitten. Ik denk dat veel mensen in mijn auto willen zitten. We vechten nog steeds voor podiumplaatsen, dus ik begrijp mensen niet die meteen denken dat ik supergefrustreerd ben of zoiets. Het is, denk ik, nog steeds een goede posities om in te zitten. Veel beter dan laatste rijden, dat kan ik je vertellen.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS